Iskanje
Napredno iskanje
Domov domov
www.zdravgozd.si
Skip Navigation LinksVarstvo gozdov / Pogoji uporabe

GIS Invazivke Boletus informaticus DanubeForestHealth LVG FB-VARGO

Pogoji uporabe

Osnovni podatki

Copyright: © Gozdarski inštitut Slovenije, 2010

Idejna zasnova: dr. Nikica Ogris

Glavni urednik: dr. Nikica Ogris

Grafična podoba: Bojan Jurc

ISSN: 2350-6121

RSS: RSS novice (XML) [Validiran RSS]

Število poizvedb po portalu: 39.455.751 od 13. 9. 2010 StatistikaStatistika

Število obiskovalcev: 32.337.769 od 13. 9. 2010 StatistikaStatistika

Trenutno št. uporabnikov na portalu : 131

Zahvala: Razvoj portala za varstvo gozdov sta finančno podprla Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije v okviru podoktorskega projekta Razvoj prognostičnih osnov za varstvo gozdov v Sloveniji (Z4-3663, v obdobju 2010-2012), Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano v sklopu javne gozdarske službe na Gozdarskem inštitutu Slovenije in usmerjanje in strokovno vodenje poročevalske prognostično-diagnostične službe za gozdove (trajna naloga) ter projekt MANFRED (v obdobju maj-julij 2012).

Pogoji uporabe

Izjava o varovanju zasebnosti

Osebni podatki

Ko se registrirate za nekatere storitve e-varstva gozdov, morate predložiti osebne podatke.
S piškotki in drugimi tehnologijami spremljamo, kako uporabljate naša spletna mesta in storitve, da bi vam na podlagi pridobljenih podatkov zagotovili doživetje, prilagojeno vašemu okusu.

Uporaba podatkov

Podatke, ki jih zbiramo, uporabljamo za izvedbo storitev, ki jih zahtevate. Naše storitve lahko obsegajo tudi prikaz prilagojene vsebine in oglasov.
Vaše podatke uporabljamo tudi za obveščanje o drugih izdelkih in storitvah Gozdarskega inštituta Slovenije ter pošiljanje vabil za sodelovanje v anketah.
Seznamov svojih strank ne prodajamo, posojamo ali oddajamo tretjim osebam. Podatke občasno posredujemo drugim podjetjem, ki delujejo v našem imenu, če je to potrebno za izvedbo storitev.

Možnost izbire

Prejemanje e-poštnih sporočil iz spletnih mest e-varstva gozdov in storitev lahko kadar koli prekinete. Navodila kako, najdete v vsakem e-poštnem sporočilu.

Izjava o dostopnosti

O dostopnosti

Na Gozdarskem inštitutu Slovenije se zavezujemo omogočati dostopnost svoje spletne strani www.zdravgozd.si v skladu z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij in Direktivo EU 2016/2102 Evropskega parlamenta in Sveta.

Zakon o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij ureja ukrepe za zagotovitev dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij zavezancev po tem zakonu za vse uporabnike, zlasti za uporabnike z različnimi oblikami oviranosti.

Ta izjava o dostopnosti se nanaša na spletišče www.zdravgozd.si.

Stopnja skladnosti

Spletna stran Varstvo gozdov Slovenije je delno skladna z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij, zaradi spodaj navedenih izjem (glej: Nedostopne vsebine).

Nedostopne vsebine

Dostopnost spletne strani Varstvo gozdov Slovenije sproti izboljšujemo, vendar nekatere objavljene vsebine in elementi ne dosegajo vseh kriterijev, kot jih določa Zakon o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij.

Nekateri elementi nimajo vpisanega optimalnega alternativnega opisa.

Skenirani dokumenti v PDF obliki zapisa so dostopni, vendar mogoče težje berljivi.

Ostale neprilagojene vsebine, ki predstavljajo nesorazmerno breme so še:

Datum objave spletnega mesta

Spletna stran Varstvo gozdov Slovenije je bila objavljena 13. 9. 2010.

Priprava izjave o dostopnosti

Ta izjava je bila pripravljena 23. 6. 2021 na podlagi samoocene in se vsak junij preveri ter po potrebi uskladi z veljavno zakonodajo.

Povratne informacije

Če nam želite karkoli sporočiti ali pa vas zanima karkoli o dostopnih / nedostopnih vsebinah, nam lahko pišete na info@gozdis.si. Na vsa vprašanja bomo odgovorili v osmih dneh od prejema obvestila oziroma prošnje. Če vam glede na zahtevano vsebino v tem roku ne moremo podati ustreznega odgovora, vam bomo v tem roku sporočili, kdaj vam bomo podali odgovor.

Izvršilni postopek

V primeru, da ugotovite odstopanja od določil Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij, lahko podate prijavo na Inšpektorat Republike Slovenije za informacijsko družbo po navadni ali elektronski pošti na naslov gp.irsid@gov.si .

Informacije o inšpekcijskem nadzoru

Inšpektorat Republike Slovenije za informacijsko družbo
Ministrstvo za digitalno preobrazbo
Davčna ulica 1
1000 Ljubljana
e-naslov: gp.irsid@gov.si
spletna stran državnega organa: https://www.gov.si/drzavni-organi/organi-v-sestavi/inspektorat-za-informacijsko-druzbo

* Ta stran (Izjava o dostopnosti) je bila narejena na podlagi Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij in Pravilnika o določitvi vzorca izjave o dostopnosti glede skladnosti spletišč in mobilnih aplikacij z zahtevami glede dostopnosti in o metodologiji spremljanja skladnosti spletišč in mobilnih aplikacij (Uradni list RS, št. 34/19).


Na vrh stranina vrh strani
Pogoji uporabe    Piškotki    Kazalo    Skrbnik strani