Iskanje
Napredno iskanje
Domov domov
www.zdravgozd.si
Skip Navigation LinksVarstvo gozdov / Pogoji uporabe

GIS Invazivke Boletus informaticus DanubeForestHealth LVG FB-VARGO

Pogoji uporabe

Osnovni podatki

Copyright: © Gozdarski inštitut Slovenije, 2010

Idejna zasnova: dr. Nikica Ogris

Glavni urednik: dr. Nikica Ogris

Grafična podoba: Bojan Jurc

ISSN: 2350-6121

Število poizvedb po portalu: 37.646.461 od 13. 9. 2010 StatistikaStatistika

Število obiskovalcev: 30.607.271 od 13. 9. 2010 StatistikaStatistika

Trenutno št. uporabnikov na portalu : 46

Zahvala: Razvoj portala za varstvo gozdov sta finančno podprla Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije v okviru podoktorskega projekta Razvoj prognostičnih osnov za varstvo gozdov v Sloveniji (Z4-3663, v obdobju 2010-2012), Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano v sklopu javne gozdarske službe na Gozdarskem inštitutu Slovenije in usmerjanje in strokovno vodenje poročevalske prognostično-diagnostične službe za gozdove (trajna naloga) ter projekt MANFRED (v obdobju maj-julij 2012).

Pogoji uporabe

Izjava o varovanju zasebnosti

Osebni podatki

Ko se registrirate za nekatere storitve e-varstva gozdov, morate predložiti osebne podatke.
S piškotki in drugimi tehnologijami spremljamo, kako uporabljate naša spletna mesta in storitve, da bi vam na podlagi pridobljenih podatkov zagotovili doživetje, prilagojeno vašemu okusu.

Uporaba podatkov

Podatke, ki jih zbiramo, uporabljamo za izvedbo storitev, ki jih zahtevate. Naše storitve lahko obsegajo tudi prikaz prilagojene vsebine in oglasov.
Vaše podatke uporabljamo tudi za obveščanje o drugih izdelkih in storitvah Gozdarskega inštituta Slovenije ter pošiljanje vabil za sodelovanje v anketah.
Seznamov svojih strank ne prodajamo, posojamo ali oddajamo tretjim osebam. Podatke občasno posredujemo drugim podjetjem, ki delujejo v našem imenu, če je to potrebno za izvedbo storitev.

Možnost izbire

Prejemanje e-poštnih sporočil iz spletnih mest e-varstva gozdov in storitev lahko kadar koli prekinete. Navodila kako, najdete v vsakem e-poštnem sporočilu.


Na vrh stranina vrh strani
Pogoji uporabe    Piškotki    Kazalo    Skrbnik strani